Back to Question Center
0

Com puc obtenir enllaços de nou al vostre lloc amb DoFollow?

1 answers:

Aquí us explicaré un parell de formes realment innovadores per obtenir enllaços d'entrada al vostre lloc amb DoFollow i High Page Page, tal com ho vaig fer fa diversos mesos al meu blog personal. A continuació, revisaré els millors esquemes que adquireixen alguns enllaços d'entrada de qualitat: només agafeu-los des dels llocs següents: bloc Squidoo, llocs web EDU i Web 2. 0 perfils. Després de tot, és possible que també obtingueu enllaços d'entrada al vostre lloc si només cerqueu a la web alguns elements trencats per solucionar-los.

get backlinks to your site

Squidoo

És un gran bloc amb 7 PR, a més d'Alexa Alexa global arribant a 204 (la puntuació dels EUA és estimada a 166). Per això, enllaçar amb Squidoo pot ser molt bo per al vostre lloc web o bloc. Per descomptat, no serà una tasca fàcil aconseguir enllaços d'entrada al vostre lloc des de Squidoo. Però aquí hi ha un truc que he fet servir al meu propi bloc: omple la barra de cerca de Google amb una consulta de sol·licitud com "ADD" plus "TO" plus "THIS" plus "LIST" plus "SITE: SQUIDOO. com. "Fent-ho, se us mostraran tots els llocs possibles a Squidoo on podeu enganyar-vos amb l'addició a la llista, posant la vostra URL incrustat amb la vostra paraula clau d'ancoratge personalitzada, de manera que tot estigui al vostre lloc i el vostre objectiu complet.

Backlinks educatius

És ben sabut que els llocs EDU de punts són probablement les fonts en línia més confiables, des del punt de vista dels principals cercadors com Google. Pel que sembla, si obteniu enllaços d'entrada al vostre lloc d'aquells amb un propòsit estrictament educatiu, també es veurà com una font molt confiable. Tot és bastant simple: considerant que no tots els llocs web de EDU donen l'oportunitat de crear un compte personal per comentar, hauran de fer un acord amb els segells d'aquesta institució tenint comptes d'inici de sessió per agafar un enllaç d'ells.

Web 2. 0 Perfils

Sí, sí importen. Així que tots els enllaços d'entrada d'ells! I hi ha una gran quantitat de Web 2 diferents. 0 fonts per obtenir enllaços d'entrada al vostre lloc, amb DoFollow en particular. Tot el que necessites és passar un procediment d'inscripció gratuït, crear el teu perfil personal i omplir la descripció i les seccions bio amb el teu enllaç backlit. Entre els altres, he trobat a Flickr i LinkedIn com els més preferibles per enllaçar.

backlinks to your site

Corregir els enllaços trencats

Com ja he dit, pot ser prou savi per treure profit d'alguna alta autoritat ja existent enllaços d'entrada. El que passa és que, igual que tothom, els principals llocs web d'alta autoritat amb molts visitants solen fer front a molts enllaços trencats. Pel que sembla, mai no volen atreure els seus clients a 404 o qualsevol cosa que actualment no estigui disponible o que ja no funcioni.Per tant, és lliure de demanar-los que reemplacin els enllaços d'entrada trencats amb la seva pròpia alternativa rellevant gratuïtament. Tot el que necessites és buscar enllaços trencats mitjançant l'extensió de Chrome o qualsevol altra eina de revisió de backlink disponible de forma gratuïta, com ara Open Site Explorer per Moz, Analyzer by Semalt o Screaming Frog SEO Spider Source .

December 22, 2017