Back to Question Center
0

Com crear un perfil de backlink convincent?

1 answers:

Hi ha moltes idees errònies en una indústria de la construcció d'enllaços que és bastant normal per a la indústria del màrqueting digital. No importa quants anys d'experiència tinguis en aquest àmbit, mai no sabreu exactament com Google accepta el vostre lloc i el que farà el sistema de cerca el proper moment. Només els desenvolupadors de Google i els administradors web poden conèixer-ho amb seguretat. Només hem d'utilitzar les dades que tenim i la nostra experiència per influir en el nostre lloc.


Hi ha moltes declaracions habituals i idees relativament noves sobre els perfils de backlink i els enllaços d'entrada. Anem a comentar el més comú d'ells:

Els enllaços "Rel = nofollow" no proporcionen cap valor

"Rel = nofollow" és una etiqueta especial de backlink que indica que els robots de cerca no indiquen tals enllaços i no passa cap suc de connexió a través d'ells. Hi ha molts debats sobre el valor dels enllaços nofollow. Alguns webmasters afirmen que no cal crear aquests enllaços, mentre que altres argumenten que el valor dels backlinks dofollow pot ser subestimat. Al meu entendre, no hi ha una resposta clara a aquesta pregunta ja que el seu valor pot dependre. Aquests enllaços entrants no contribueixen com a peces independents. Per exemple, si iniciem un lloc web i enriquim-lo amb la quantitat d'enllaços "nofollow" PR de qualitat. Com a resultat, no observarà un augment sobtat de les estadístiques del trànsit. Suposo que Google fa un bon treball d'entendre el vincle "nofollow" en aquest sentit.

No obstant això, val la pena esmentar algunes àrees on els enllaços nofollow tenen un gran impacte en els rànquings de llocs web i en general l'autoritat del lloc web. Aquestes àrees inclouen llocs web optimitzats, perfils de backlink que inclouen enllaços "nofollow" i quan els textos d'ancoratge estan sobre-optimitzats. Totes les àrees següents tenen perfils de backlink estranys. Pot ser causada per una sèrie de raons diferents, com ara activitats de spam o programes d'afiliació.

He fet servir enllaços d'entrada no segurs en la meva pràctica, tractant d'obtenir-los de fonts web d'alta qualitat en forma de comentaris de bloc, enllaços, ubicacions editorials i altres tècniques de construcció d'enllaços. Com a resultat, he aconseguit enllaços de bona qualitat amb una etiqueta "rel = nofollow". "Aquests enllaços van portar més del 100% d'augment en la classificació de les paraules clau.

És per això que puc dir que els enllaços de backtrack nofollow poden aportar valor al vostre lloc. No obstant això, importa com s'han obtingut. Els enllaços d'entrada nofollow orgànics de qualitat funcionen perfectament per equilibrar les ràtios d'enllaços optimitzats.

La qualitat és important?

Si m'hagués fet aquesta pregunta just després de l'última actualització de Google Penguin, us hauria mirat divertit ja que en aquell moment tothom només buscava la qualitat dels enllaços entrants. No obstant això, amb un pas del temps, l'èmfasi ha estat canviat. Avui en dia, nombrosos llocs web superen altres fonts de la xarxa tot i que tenen menys vincles de qualitat i només tenen innombrables vincles de spam a partir de pàgines referents. És per això que els llocs amb diversos enllaços d'entrada poden tenir avantatge sobre altres amb pocs enllaços d'entrada de qualitat. En els darrers anys, hem vist una correlació massiva amb el nombre de backlinks, no només la seva qualitat, que afecta els majors nínxols de mercat dels llocs TOP.

A més, pot semblar estrany, però, encara, tenint molts enllaços del mateix domini us pot ajudar, i Google fins i tot ho afavoreix. No us arrisqueu a obtenir sancions i fins i tot podeu beneficiar-ne. A més, el nombre total de backlinks externs pot contribuir amb els vostres esforços de SEO, ja que és un gran factor de classificació correlativa. Els administradors web també criden a aquest enllaç fenòmens de construcció "velocitat d'enllaç" Source . "

December 22, 2017