Back to Question Center
0

Sap com fer enllaços d'entrada a SEO de la millor manera possible?

1 answers:

No cal dir que tot administrador web i propietari d'empreses en línia hauria de saber fer enllaços d'entrada a SEO: per bombament de més trànsit web i, finalment, beneficiar-se de la posició de primer nivell dels SERP. Però, què fa que el perfil de backlink de SEO sigui compatible amb tots els llocs web o blocs? Els procediments de vigilància, verificació i correcció ràpida i prudents, de manera que la potència original de qualsevol enllaç backlink sigui totalment controlable i sempre es pugui ajustar a curt termini.En termes simples, una vegada que un enllaç backlash va començar a perdre el seu valor, s'hauria de tornar a treballar immediatament o eliminar-lo immediatament. Llavors, com fer enllaços d'entrada a SEO? Avancem, això seria un procés continu. Presa a escala, combina els mitjans generals de construcció d'enllaços i manteniment constant amb un calendari de revisió regular.

how to do backlinks seo

Què fa un bon enllaç de backlink

Abans de qualsevol altra cosa, qualsevol enllaç backlink "bo" (en cas contrari, natural o orgànic) ha de provenir només de llocs web reals, blocs , o qualsevol altra font en línia. A continuació, l'origen d'un bon vincle de reticle hauria de tenir una puntuació raonable en PR (pagerank), DA (autoritat de domini), així com PA (autoritat de la pàgina). Després de tot, s'espera que qualsevol candidat potencial per enllaçar (ja sigui web o bloc) tingui un contingut de pàgina sonora, que ofereix el valor real als usuaris en directe.

Idealment, aquest contingut ha de dir que és benvingut a compartir a les xarxes socials. Vull dir que aquests escrits de text senzill avorrits s'han de tornar a treballar de forma més intel·ligent -almenys per no quedar-se fora de la competència- en alguns gràfics, gràfics, infografies, fulls de càlcul o qualsevol altre mitjà de visualització cridaners i informatius per il·lustrar-ho tot en el més senzill i la manera més clara. Per cert, la configuració del contingut de la pàgina normal en una cosa més fàcil d'usar també es pot convertir en una decisió raonable per al vostre propi lloc web o bloc. Per tant, invertint el temps i l'esforç en reformar almenys el contingut més llarg o, probablement, la seva pitjor part és massa tediós per llegir i absorbir. D'aquesta manera, amb alguns trossos d'aquest contingut fàcilment digerible i fàcil d'usar, no només podeu generar més enllaços d'entrada, accions, mencions, clients potencials i subscripcions, sinó que, després de tot, optimitzeu més trànsit web.

backlinks seo

Com fer enllaços d'entrada a SEO

  • confien en una estratègia de construcció de vincle ben format;
  • intenten fer ús de la millor experiència en màrqueting digital;
  • teniu un calendari de comprovació freqüent per controlar els vostres enllaços d'entrada, tant la seva quantitat com la qualitat del seu perfil d'enllaç;
  • escriviu articles de convidats o publicacions de bloc per publicar-los en algunes fonts autoritzades de tercers;
  • tracteu només amb llocs web o blocs de bona reputació, que haurien de ser plenament rellevants per al vostre tema principal de negoci, el nínxol de mercat o, almenys, el sector de la indústria aliada.

Entre una rica varietat d'eines de recerca i suggeriments de backlink, he provat Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) i Majestic SEO toolkit a la meva botiga virtual de comerç electrònic recentment llançada.Després de tot, és només per tu per decidir com fer enllaços d'entrada a SEO, i quina eina en línia per intentar primer. Per fi, no oblideu que els vostres enllaços acabats de crear també semblin totalment inútils. Per descomptat, atès que vincularàs a un lloc web o a un bloc, que en realitat és més feble en termes de mètriques de SEO que el teu Source .

December 22, 2017