Back to Question Center
0

Com obtenir enllaços d'entrada rellevants de llocs TOP PR a Google?

1 answers:

Els enllaços d'entrada són molt significatius per a totes les fonts web, tant si es tracta d'un lloc web de negocis locals com d'una gran empresa comercial en línia. Podeu obtenir enllaços externs mitjançant comentaris en altres llocs web relacionats amb el lloc o utilitzar publicacions de blocs o enviar articles a marcadors socials i llocs de xarxes socials. Hi ha formes principals de generació d'enllaços. Tanmateix, hi ha moltes altres maneres de crear vincles a la web.

top pr sites for backlinks

Per què necessites utilitzar llocs TOP PR per als enllaços d'entrada?

Per aconseguir un elevat PageRank i augmentar el vostre lloc, heu de crear els vostres enllaços als llocs web de TOP PR. Tot propietari del lloc web vol obtenir enllaços de fonts d'Internet de relacions públiques elevades, per això és probable que tingui dificultats per accedir a aquests llocs. A més, en general, aquest tipus de llocs web només permeten enllaços nofollow a les seves pàgines. Els enllaços Nofollow no aportaran cap suc de l'enllaç al vostre lloc si es col·loquen als llocs web autoritzats o no desitjats. És per això que el que necessiteu és enllaços dofollow que poden augmentar la classificació del vostre lloc i contribuir amb els vostres esforços d'optimització del motor de cerca.

No obstant això, hi ha una gran quantitat de llocs web de TOP PR on hi ha enllaços de retrocessió disponibles. Anem a discutir alguns d'aquests recursos web.

  •  Google+ 

Google+ és líder en la xarxa de xarxes socials que es col·loca a la part superior del PageRank amb gairebé la nota més alta.

En aquesta plataforma, podeu generar enllaços d'entrada nofollow i dofollow.

Abans de res, heu d'iniciar la sessió al vostre compte de Google+ i verificar-lo. Assegureu-vos que teniu una bústia de correu a Gmail. A continuació, aneu a la vostra pàgina de perfil i feu clic a la secció "Quant a". Després, desplaceu-vos fins a "Enllaços" i feu clic a "Edita". Podeu afegir els vostres enllaços en aquesta secció i es faran automàticament.

  •  YouTube 

Aquesta plataforma multimèdia és de moda en els nostres dies. Cada dia milions de persones obren per a fins educatius i d'entreteniment. Per aquest motiu, és raonable utilitzar aquesta font web PR9 per al vostre benefici. Aquí també podeu construir enllaços dofollow i nofollow.

Com que YouTube és una plataforma multimèdia amb la quantitat limitada d'informació textual, podeu afegir el vostre blog o enllaços de lloc web a la secció "Quant a" o "Descripció". Aquests enllaços es consideren nofollow, així que no us porteu suc d'enllaç directe al vostre lloc. Tanmateix, si col·loqueu el vostre enllaç a la secció "Lloc web associat", teniu totes les possibilitats d'obtenir enllaços d'entrada de seguiment de qualitat.

top sites for backlinks

Com que hi ha molts blocaires de vídeo que publiquen els seus vídeos a YouTube de forma periòdica, podeu establir relacions comercials amb ells. Tot el que necessiteu és trobar un blogger que creï videos o el tema relacionat amb el vostre i que li demani la cooperació. El més probable és que obtingueu una resposta positiva ja que la majoria de bloggers busquen suport financer.

Per obtenir enllaços d'entrada endarrerits a YouTube, hauríeu de verificar el vostre compte mitjançant l'enllaç i enviar el vostre lloc a Google Webmasters. A continuació, heu d'iniciar la sessió al vostre compte de YouTube i triar una funció "Configuració del canal" i, finalment, feu clic a "Veure funcions addicionals". "A la secció avançada, podreu afegir el vostre lloc a la secció" Lloc web associat " Source .

December 22, 2017