Back to Question Center
0

Em podeu ajudar amb els millors llocs web per als enllaços d'entrada a les xarxes socials?

1 answers:

Sí, hi ha molts llocs web de xarxes socials diferents i plataformes populars en línia amb alta PageRank i DA (autoritat de domini), que poden arribar a ser llocs que beneficien molt a connectar-se amb. Abans de revisar els millors llocs web per als enllaços d'entrada a les xarxes socials, tingueu en compte que, a continuació, us mostraré els únics més importants, ja que és possible que ja estigueu familiaritzat amb la part del lleó d'aquestes xarxes concorregudes. Així doncs, mirem com construir la vostra presència en línia i de quina manera hauria de sembrar les publicacions principals del contingut. De fet, tot el que necessites és proporcionar més valor real a les teves publicacions. Recordeu que heu de proporcionar un valor addicional amb el vostre contingut. El que passa és que cada fragment dels vostres escrits en els mitjans de comunicació social hauria de ser purament valuós i coincidir amb els vostres interessos de nínxol. A més, crec que fer que tot el que es pugui compartir i donar la benvinguda als vincles possibles sigui l'única forma de sobreviure i mantenir-se fora de la competència més estreta que condueixi l'àmbit modern de les xarxes socials. A aquest punt, fem una ullada als millors llocs web per als enllaços de nou.

LinkedIn

Aquesta popular xarxa és probablement entre els millors llocs web de backlinks a les xarxes socials. De fet, LinkedIn té molts llocs diferents deixant la porta oberta per crear un munt d'enllaços de valor. Aquí podeu afegir enllaços de perfil, així com enllaços a les publicacions curtes habituals i més detallades al vostre lloc principal.

Pinterest

Pinterest mostra els seus costats més forts quan es tracta de contingut de nínxols específicament orientat, com ara bricolatge. Aquesta plataforma també està bé per remodelar part del contingut de text sense format en dades més visuals i cridaneres, però encara informatives.e. , infografies, fulls de càlcul, etc.Suggeriment: L'ús de Pinterest per generar vincles en relació amb la vostra estratègia de construcció de vincle principal tindria un efecte acumulatiu, així que no dubti a combinar aquest amb alguns altres llocs web millors per als enllaços d'entrada.

Instagram

Particularment aquesta plataforma és sovint negligida. Per tant, poques vegades es menciona entre els millors llocs web per als enllaços d'entrada a les xarxes socials. I el que passa és que Instagram pot arribar a ser una veritable mina d'or, ja que té una excel·lent imatge i idees intel·ligents i creatives per a la configuració del contingut visual.Tingueu en compte, però, que els venedors de màrqueting digital han fet que el lloc sigui definitivament desafiant prevalgut per una dura competència en el mercat.

Google Plus

Fa algun temps, alguns enllaços de perfil, així com els de Google+, podrien tenir una mica més de pes dels enllaços habituals que solen fer. Per descomptat, aquest desequilibri ha estat eliminat amb èxit per l'actualització de l'algoritme Panda més recent. No obstant això, la plataforma social del gegant de cerca mundial encara val la pena deixar caure enllaços valuosos en qualsevol circumstància. Només recordeu: enllaçar a Google+ és una manera pràcticament demostrada d'indexar potencialment més ràpid i més eficient.

Tumblr

Això és tot! Finalment, vam trobar aquesta manera molt intel·ligent de crear enllaços d'entrada. Tenint en compte que utilitzar Tumblr per generar enllaços és definitivament una tasca complicada. No obstant això, val la pena provar-vos d'aquest recurs molt popular: una vegada que tingueu un bon vincle de retrocés i ho feu circular, podeu obtenir oportunitats potencials d'enllaci il·limitades al llarg dels anys gràcies a milers de subdominis a Tumblr Source .

December 22, 2017