Back to Question Center
0

És possible obtenir enllaços d'entrada de Twitter?

1 answers:

Desenvolupar el vostre negoci en línia és només la meitat de la batalla. Després d'això, heu de fer visible el vostre lloc per als robots de cerca i, per descomptat, per als vostres clients potencials. Afortunadament, l'optimització del motor de cerca funciona amb aquest propòsit. Especialment els enllaços d'entrada poden ajudar-vos a millorar la vostra consciència de marca i atraure un flux de trànsit constant a les pàgines del vostre lloc web. Per obtenir els millors resultats de Google, entre altres coses, necessiteu molts enllaços d'entrada d'alta qualitat dels llocs de relacions públiques més altes com ara Google+, Facebook, Twitter i altres.Els senyals d'aquests llocs web d'alta autoritat mostren a Google quina popularitat té el vostre lloc. Twitter és popular, reconeguda i d'alta plataforma social PageRank que pot proporcionar al vostre lloc un lot de suc de vincles de qualitat. Aquí podeu generar molts enllaços d'entrada d'alta qualitat sense pagar cap cèntim. Tot el que necessiteu és compondre un tweet atractiu, inserir enllaços d'entrada al vostre domini i si és possible diversos hashtags rellevants.

En aquest article, comentarem més detalladament com obtenir enllaços d'entrada al seu lloc des de Twitter. Espero, aquesta informació l'ajudarà a millorar el rànquing del vostre lloc web i atraure més clients potencials.

Com utilitzar el vostre perfil de Twitter per als enllaços?

Twitter és una popular plataforma social que permet crear enllaços d'entrada a través d'ell. Proporciona dos llocs al vostre perfil per afegir un enllaç al lloc web. El primer és el camp de perfil principal, i el segon es troba dins dels 160 caràcters de la secció Bio. A més, podeu obtenir un enllaç als llocs que obtenen dades dels perfils de Twitter. Les fonts web que prenen informació de Twitter inclouen Twellow, Klout, TwitterCounter, Twitaholic i Favstar.

Si encara no teniu un compte en aquests orígens web, configureu el vostre perfil de Twitter o modifiqueu-lo per incloure enllaços al vostre lloc tant al camp del lloc web com a la biografia.A més, demaneu als vostres clients que facin el mateix.

Hi ha diversos aspectes que cal tenir en compte a l'hora de crear vincles a Twitter. En primer lloc, la quantitat més gran dels enllaços que podeu obtenir en aquesta plataforma social són molt petits. Significa que no passen el trànsit al vostre lloc. Tanmateix, els enllaços nofollow d'un lloc PR elevat encara tenen un gran valor per al vostre lloc i mostren els motors de cerca que el vostre domini mereix el rang més alt de la pàgina de resultats de la cerca.Una altra cosa que ha de saber sobre la creació d'enllaços a Twitter és que tots els enllaços aquí són una URL en negreta, en lloc d'enllaços amb el text de l'àncora de paraules clau. És per això que necessiteu assegurar-vos que la URL sigui llegible, clara i optimitzada.

Un procés de creació d'enllaços a Twitter consisteix en els següents passos:

  • Accediu al vostre compte de Twitter i titeu el vostre enllaç

Podeu fer servir Un text entretingut i atractiu, no només un enllaç. Tan bon punt el teu tweet estigui publicat, aquesta informació estarà disponible per als teus seguidors.

  • Afegiu un hash abans de les paraules clau orientades

És important utilitzar hashtags abans de cada paraula clau substancial i de gran volum que vulgueu classifiquen per SERP a mesura que els usuaris busquen en Twitter implementant hashtags. Per cert, també podeu etiquetar els vostres enllaços.

  • Feu que els vostres seguidors retleuen els vostres tweets

Els vostres tweets haurien de ser atractius, enginyosos i fins i tot comprometre's perquè els usuaris ho retirin per compte propi. Si sent la manca de talent en les tècniques d'escriptura, simplement demana als teus seguidors que tornin a retocar l'enllaç del tweet inicial.

  • Navegueu cap a TweetMeme

TweetMeme és una font web que busca i repeteix els tweets més interessants. Per tant, el vostre objectiu principal és aparèixer a les pàgines del lloc, creant un tweet memoritzable Source .

December 22, 2017