Back to Question Center
0

Pot mostrar-me com aconseguir enllaços d'entrada de bona qualitat?

1 answers:

Abans de qualsevol altra cosa, què fa un enllaç backlink de qualitat? En general, el perfil d'enllaç del vostre lloc web o bloc és avaluat per Google mitjançant diversos factors principals, com ara l'autoritat de l'enllaç, l'edat del domini, l'àncora de text coincident, els patrons d'enllaços naturals, etc.Per què hauria de saber obtenir únicament enllaços d'entrada de bona qualitat? Simplement perquè els enllaços d'entrada de forma natural s'han convertit recentment en un dels senyals de classificació més importants de SEO. És per això que ha de conèixer els llocs adequats i les accions correctes que s'han de prendre per obtenir aquests vells enllaços de valor. I us mostraré com aconseguir enllaços de seguretat de qualitat de les xarxes socials, el màrqueting de l'article, els comunicats de premsa dels mitjans de comunicació i els llocs web que comparteixen documents. Per tant, revisem-los a continuació.

Xarxes socials

Segurament, el regne modern dels mitjans de comunicació social val la pena construir vincles amb. I hi ha una dotzena de xarxes socials i llocs de mitjans que tenen el públic més gran d'usuaris actius, com ara Google Plus, Twitter, Facebook, etc.El que passa és que totes les plataformes en línia populars en els mitjans de comunicació social tenen un rang de pàgines força alt. És per això que es recomana aquesta oportunitat atractiva per a la construcció de vincle de qualitat abans que res. Tingueu en compte que, per obtenir els millors resultats aquí, haureu de preparar un calendari de publicació recurrent o un pla de canal multimèdia. Si ho fa, no només augmentarà el vostre públic actual, sinó que orientarà els vostres clients potencials amb contingut exclusiu i únic que ofereix un valor real, amb còpia de seguretat d'imatges rellevants, infografies, fulls de càlcul, etc.

Màrqueting de l'article

Aquest mètode és probablement una de les millors maneres d'aconseguir una estratègia de construcció d'enllaços de primer nivell.A continuació, es mostra com obtenir enllaços d'entrada de bona qualitat amb el màrqueting de l'article: només busqueu les paraules clau adequades i prepareu diversos temes d'articles genials. A continuació, comenceu a treballar en el vostre contingut per enviar-vos a alguns dels directoris de l'article més respectables. D'aquesta manera, no oblideu incloure enllaços que indiquin al vostre lloc web o bloc principal. Simplement assegureu-vos que tot està en marxa, tant els textos d'ancoratge com els botons d'intercanvi social s'han d'ubicar de manera efectiva als vostres escrits de qualitat.

Mitjans de comunicació de premsa

Aquests llocs web multimèdia que tracten de notícies són també llocs fantàstics per agafar alguns enllaços, simplement perquè gairebé tot el que publiquem aquí normalment és seleccionat llocs més petits que es distribueixen àmpliament a la web. Tenint en compte que aquests llocs de grans mitjans sempre busquen un contingut fresc o algunes històries emocionants d'interès públic, tot el que necessiteu és proporcionar-los un article de qualitat que inclogui un tema candent rellevant per a la vostra indústria o nínxol principal.Simplement assegureu-vos de crear un títol atractiu i contingut rellevant que atrauria un públic objectiu més ampli, i ja heu acabat.

Llocs web per compartir documents

Aquesta seria una altra gran manera de crear vincles naturals, a més de proporcionar comunament que els enllaços de retroció meravellosos amb l'atribut DoFollow. D'altra banda, la majoria o les fonts relacionades són de gran confiança pels principals motors de cerca com Google. Per tant, aquesta oportunitat es veu definitivament digne, oi? Així és com obtenir enllaços d'entrada de bona qualitat dels llocs web que comparteixen documents, només heu de tenir el contingut correcte (i. e. articles no massa voluminosos o publicacions de llarga durada). Una vegada que tot estigui preparat, només haureu d'enviar-lo, deixant enrere un enllaç d'entrada que indiqui el vostre propi lloc web o bloc Source .

December 22, 2017