Back to Question Center
0

Quina eina d'enllaç de l'historial d'enllaços pot ajudar-me a construir el perfil ideal dels enllaços web?

1 answers:

Bé, els enllaços d'entrada de qualitat es coneixen principalment pel seu valor oferint una experiència de navegació més fàcil d'usar a través del contingut de cada pàgina web o blog. Pel que fa als enllaços interns, tenir la seva estructura ben organitzada ajudarà als visitants reals a aprofundir en totes les seccions de contingut a gust. No cal dir que la visita més visitada sigui pagada per cada visitant, més accions es prenen de mitjana, i més autorització serà atorgada pels principals cercadors (com Google, Yahoo i Bing). De fet, els enllaços d'entrada es troben entre els millors batecs que governen l'àmbit modern de SEO. Per tant, el vostre perfil d'enllaç web val la pena investigar, com a mínim, amb un parell d'eines de visió de backlink provades per l'ús, oi?

backlink viewer

Convertir l'edifici de vincles en un procés completament controlable

Però, com aconseguir el màxim rendiment de classificació a SERP de Google? Com fer l'ús correcte dels enllaços d'entrada? Què faràs quan surt alguna cosa? I quines són les penes més probables, si és així? I per què hauria d'executar aquesta tediosa recerca de backlink després de tot? Bé, és llavors quan comença la diversió, i aquí hi ha una àmplia varietat d'eines de visualitzador d'enllaços diferents. I sí, poden ajudar-vos a construir el vostre perfil ideal d'enllaços web. Quina eina de visualització de l'enllaç de retrocés hauríeu d'escollir per a l'ajudant més destacat? Comencem a rodar!

3 Formes antigues de perfil d'enllaç "Ideal"

Abans de començar, assegurem que seguim aquestes tres tècniques convencionals de construcció d'enllaços per fer que el perfil "ideal" dels enllaços web - Cap eina de visualització de l'enllaç de retrocés ni cap altre marc analític pot ajudar amb l'inici adequat. Per això, a més de fer-ho millor per evitar Black Hat SEO com la plaga, us recomanem que concentreu els vostres intents en els següents:

  1. Recordeu que el contingut és sempre el rei, optimització de cerca del lloc. Això vol dir que sempre s'ha d'adherir al contingut de qualitat que ofereix un valor: primer i principal.
  1. Estableix nous enllaços d'entrada en directe només després d'una verificació precisa i una autenticació acurada.
  1. Abstenir-vos d'intercanviar o intercanviar amb enllaços d'entrada a tota costa, i mai no sol·licitar-vos PBN (xarxes privades de blocs).

Sabíeu tot allò?

El que podria ser sorprenent per a molts propietaris de llocs web novells és que fins ara no tots els enllaços es creen iguals per naturalesa. Esteu segur que els està construint amb el propòsit correcte? Després de tot, el seu perfil actual d'enllaços web podrà satisfer les expectatives adequades en SEO? Anem a marcar la diferència: el que passa és que alguns enllaços d'entrada estan destinats a oferir beneficis bastant significatius i totalment mesurables en SEO. Mentre que els altres no tenen pes real, els motors de cerca són vistos com totalment nul·les i sense efecte. A més, aquí estem entrant en una cruïlla definitivament delicada; de fet, els enllaços d'entrada poden ser fins i tot perjudicials, especialment quan es té en compte aquest ús inadequat per al llarg recorregut.

Backlink tools

Cada sabor té un gust diferent

Posant-lo en anglès senzill, els diferents enllaços estan dissenyats per tenir diversos sabors diferents: això és perquè no tots els enllaços són transferint (o es pretengui passar) a través de la porta d'enllaç de backlink a SEO. Vull dir que la clau de backlink per a l'optimització de cerca és PageRank (a. k. a. TrustRank) sistema de qualitat excepcionalment important, de 0 a 10. Normalment, s'utilitza l'ús d'aquesta definició bàsica per convertir la importància, la fiabilitat i l'autoritat de cada pàgina web en un indicador de referència força precís.

Per tant, ho fem una altra vegada, abans que res, el vostre perfil d'enllaç web "ideal" només s'ha d'obtenir amb els enllaços d'entrada de tipus correcte. Pel que fa a SEO, vol dir que haureu de quedar clar dels enllaços de Redirect i No-Follow o, almenys, no utilitzar-los sense un propòsit raonable.

Redirecció d'enllaços

Els enllaços d'enllaços de redirecció corresponen als enllaços de tipus especial basats en una redirecció (normalment escrits en PHP) per portar-lo al lloc web desitjat a través d'una pàgina intermèdia (dins del mateix lloc web de l'amfitrió ), en comptes d'enllaçar-vos directament a l'objectiu en un sol tir.

Enllaços amb Nofollow

Els enllaços de No-Segue estan incrustats amb el valor d'atribut Nofollow HTML. Aquest tipus d'enllaços estan molt lluny del concepte original d'un hipervincle dissenyat per a propòsits SEO per definició. Per tant, en lloc d'apostar per SEO, els enllaços amb Nofollow assenyalen directament a l'URL del lloc web objectiu en un sol moviment, sense proporcionar cap autorització ni transferència de confiança. Per descomptat, els enllaços sense seguiment s'han dissenyat per una raó de motius (per exemple, estan servint per resistir determinats tipus de motor de cerca brossa (en cas contrari, per prevenir el spamdexing). També s'utilitzen per deixar la porta oberta únicament per a l'experiència de navegació humana (i. e. , no passen el suc d'enllaç). Per tant, l'ús de l'atribut d'enllaç sense seguiment pot ser una decisió ben formada, e. g. , especialment per als administradors de pàgines web i propietaris de llocs que es vinculi de propòsit a pàgines d'spam per alguna raó.

Beneficis de Smart Pick

Tenint tot en el seu lloc, tornem al punt de la nostra discussió actual: què enllaç backlink l'eina de visualització pot fer el perfil ideal dels enllaços web? Bé, això depèn. Simplement perquè he provat moltes eines analítiques diferents durant l'últim any, amb totes les seves funcions úniques i lamentables punts febles. Pel que fa a mi, he trobat les següents opcions més raonables: Moz's Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit i Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Per descomptat, només li correspon decidir -però insisteixo que proveu cada un d'ells, almenys en breu. Tingueu en compte que he arribat a una elecció molt ben escollida només a les millors eines de visualització de l'enllaç de backlink i a la realització de programari analític, tenint en compte el valor real dels suggeriments pràctics, l'experiència d'usuari de qualitat, el conjunt intuïtiu d'opcions bàsiques i els resultats finals, incloent-hi una visió competitiva molt precisa.

Backlinks for website

Mantén amenaces en espera

Per acabar, m'agradaria presentar-te els fonaments bàsics per configurar el teu perfil ideal d'enllaços web. Vull dir que abans d'explorar els nous horitzons amb l'eina de visualització de l'historial de retrocessors recentment presentada, és millor que solucioneu el desordre ja existent. Feu un inici net: utilitzeu l'eina Disavow de Google per desfer-vos de tot el que pugui estar perjudicant la vostra estratègia de SEO a escala, o almenys disminuir la qualitat del vostre perfil de backlink fins a cert punt. En resum, fins i tot si us sentiu alguna cosa sospitosa sobre un lloc web en particular amb el qual us vinculi, tingueu cura d'eliminar possibles impactes adversos. Si ho fa, utilitzeu l'eina de desautorització per "dir-li" a Google que no consideri aquests estranys enllaços que segueix sent incert, almenys per ara. D'aquesta manera, molts administradors professionals utilitzen aquesta eina bàsica (en comptes d'aquestes eines de visualització de vincle de respatllers populars), només per tornar i desfer, ajustar-se o fer una solució ràpida per a pràctiques de SEO anteriors que han estat mantenint en espera per a alguns programes especials. consideració Source .

December 22, 2017