Back to Question Center
0

Com comprar enllaços de seguretat PR9?

1 answers:

La quantitat de trànsit entrant i enllaços externs són dues coses que qualsevol propietari del lloc web ha de tenir en compte abans de concloure sobre l'èxit de la seva font web. Una font web sense flux de trànsit constant no es pot considerar exitosa, i no hi pot existir cap font web sense trànsit convertit.

Imaginem una situació que heu de triar entre un lloc de relacions públiques elevades amb un flux de trànsit pràcticament nul i un lloc PR baix amb 2.000 visitants diaris. Què triaràs? Podeu triar un enllaç dofollow des del lloc PR elevat o l'enllaç nofollow del lloc PR baix. Per descomptat, és bastant difícil triar entre aquestes dues variants. Si aneu a nofollow, obtindreu tones de trànsit i, si voleu fer-ho, obtindreu un augment de classificació.

És important entendre la diferència entre enllaços dofollow i nofollow. Els enllaços amb l'etiqueta nofollow expliquen als motors de cerca que no segueixin el vostre lloc a través d'un enllaç o que bloquegin el suc de l'enllaç que flueixi. Els enllaços amb l'etiqueta dofollow, en el seu terme, indiquen als motors de cerca que segueixin el vostre blog o comparteixin suc de pàgina amb vostè.

Els administradors web tendeixen a deixar anar un comentari als blogs de dofollow a causa de la seva importància per a l'optimització de motors de cerca. Aquest comportament va generar una alta taxa de comentaris de correu brossa. Per aquest motiu, la major quantitat de blocs no es fa en els nostres dies.

Què és el trànsit més important o els enllaços d'entrada i com obtenir els dos?

  • Beneficis de trànsit orgànic

Sens dubte, el trànsit és la necessitat principal de totes les empreses, ja que és la manera com poden obtenir un alt rendiment de les inversions. Pregunta'm una pregunta per què has desenvolupat el teu negoci en línia? La resposta sol ser la mateixa: obtenir més trànsit i convertir-lo en clients potencials. A més, l'augment del trànsit construeix la vostra reputació en línia de la marca i potencia la vostra presència a les xarxes socials. Podeu augmentar el vostre trànsit a través de canals de xarxes socials de manera constant. I, posteriorment, com més gran sigui el vostre trànsit, més alt serà el vostre ingrés. Tanmateix, hi ha un desavantatge important del trànsit: no és permanent.

  • Avantatges de backlink

És un fet ben conegut que el vincle d'entrada mata al nucli de qualsevol campanya d'optimització de motors de cerca. Augmentar els enllaços d'entrada us proporciona un rang superior als anuncis de la pàgina de resultats de la cerca per augmentar les vostres vendes. Com més alt sigui el rang, més clients potencials obtindran informació sobre la vostra marca. Alguns enllaços d'entrada poden segellar permanentment, oferint-vos un flux de trànsit sense fi. No obstant això, independentment de la qualitat dels vostres enllaços entrants, Google pot premiar o penalitzar el vostre lloc. Si aquest sistema troba els vostres enllaços no obtinguts igualment, obtindreu penes greus que poden reduir el trànsit i les vendes.

Per aquesta raó, és important treballar per al trànsit, no per als enllaços d'entrada com per obtenir el flux de trànsit al vostre lloc, haurà de construir vincles entrants de totes maneres. Per tant, si voleu enllaços d'entrada, feu servir el trànsit.

Com comprar enllaços de seguretat PR9?

Aquests recursos web com ara Websiteoutlook, Alexa, Quantcast i Aboutdomain poden ser excel·lents per obtenir enllaços d'entrada d'alta qualitat en molt poc temps. Per trobar llocs web com aquests, només podeu fer una cerca web entre els llocs del vostre lloc. Els rastrejadors web arauen regularment aquests llocs, per això és possible que el vostre lloc es indexi ràpidament. Envieu el vostre origen web a diversos d'aquests recursos analítics i observareu que les classificacions augmenten en menys de 24 hores Source .

December 22, 2017