Back to Question Center
0

Quina és la manera correcta d'escriure un comentari de bloc per als enllaços d'entrada?

1 answers:

Més comunament, quan es tracta del procés d'optimització de motor de cerca (SEO) a escala, molta gent es confon o fins i tot es frustra amb crear un perfil de backlink de so per al seu lloc web o bloc. Però, quin és el problema? El que passa és que crear enllaços d'entrada i guanyar-los són en realitat dues coses diferents. La creació d'enllaços d'entrada significa crear-los o comprar-los només per a propòsits de SEO. En darrer terme, els necessiteu per trobar-vos entre els 10 millors resultats de cerca a Google. D'altra banda, però, obtenir enllaços d'entrada significa que realment els mereixes. Invertir un temps i un esforç per escriure un comentari sòlid de bloc per als enllaços d'entrada és exactament el que significa guanyar els mereixedors. És per això que hauria de saber configurar el comentari del blog adequat per als enllaços d'entrada que realment funcionen per millorar el vostre esforç de SEO a escala. Llavors, què fa que el blog "ideal" comenta que "guanyaria" tants enllaços de retorn de l'HQ amb un alt PageRank com sigui possible? Anem a veure!

Però abans de començar, ens encarem: obtenir enllaços d'entrada significa que heu d'estar molt centrats en l'usuari. Des del punt de vista de SEO, si feu feliç l'usuari, també us agradarà el motor de cerca de Google. Vull dir que no hi ha necessitat de gastar tant de temps a la recerca de bretxes o trucs per enganyar o manipular amb l'algoritme de cerca principal. M'agradaria poder recuperar el meu temps, però és millor que ho tingueu per fet: si voleu construir un negoci real que generi ingressos reals, heu de concentrar el vostre esforç a favor de l'usuari. De fet, fer-los complaents de forma coherent pot convertir a cadascun d'ells en els vostres propis petits ajudants de màrqueting: els usuaris feliços us guanyaran més enllaços d'entrada, compartiran el vostre contingut a la web i tenen més probabilitats de tornar i tornar els vostres compradors reals després de tot.

Tornant al punt: quina és la manera correcta de tenir un bon comentari de bloc per als enllaços d'entrada: permetin-me mostrar el procés a escala. Heus aquí el que heu de fer:

Converteix-te en Centros de l'usuari

Feu que la vostra campanya general de SEO es rodi només a l'usuari: primer i principal. Tot el que cal recordar és que Google reconeix cada enllaç d'entrada com a "vot". "D'aquesta manera, tot el que necessiteu aquí és obtenir més vots de" qualitat ", de manera que cada comentari exclusiu de bloc per als enllaços d'entrada es converteixi en una opció realment útil.

Centrar-se en la qualitat, no en la quantitat

No cal dir que tot s'ha de fer de manera orgànica, sense sortir només per generar tantes publicacions com sigui possible. De lo contrario, Google farà que el fet de fer-ho sigui interpretat com a correu brossa o d'algun tipus de manipulació. D'aquesta manera, recordeu: aquí no es permet el plagi, ja que fins i tot el comentari d'un bloc per als enllaços d'entrada que es rebutgen a altres llocs d'Internet pot potencialment danyar el vostre rànquing.

Feu que el vostre contingut quedi fora

Com ja he dit, la creació de contingut immens en contingut d'escombraries mai no us portarà enlloc. Vull dir que l'única manera de fer créixer el vostre lloc web o bloc és deixar-se al capdavant i quedar-se fora de la competència. Si teniu en compte el comentari del vostre blog "ideal" per als enllaços d'entrada, us recomano que assegureu-vos que no teniu respostes irrellevants o anticuades. D'aquesta manera, no dubteu a gestionar una investigació de dades completa cada vegada que esteu comentant de manera que mai no tindrà una personalitat o una profunditat insuficient. A més, heu de ser creatius i sempre disposats a fer el material subestimat pels altres (inclosos els vostres competidors reals i rivals de nínxol).

A la part inferior

Després de tot, no us oblideu de considerar maneres alternatives de difusió de contingut a part del comentari del bloc. Vull dir que hi ha moltes altres opcions per obtenir enllaços, com escriure articles de convidats i publicacions de tant en tant, o fins i tot en el vostre calendari establert Source .

December 22, 2017