Back to Question Center
0

Quina és la millor manera d'aconseguir el backlink d'DoFollow fins al 2019?

1 answers:

Pel que fa a SEO, es poden trobar diverses pràctiques més comuns i certs termes que han funcionat des de fa anys. Per suposat, l'entorn modern de Search Engine Optimization està en constant evolució intentant adaptar-se al major algoritme de cerca actualitzat i revisat de Google. Tanmateix, hi ha alguns trucs i pràctiques que han obtingut eficàcia demostrada durant els últims anys; vull dir que es pot esperar raonablement conservar la seva potència original, almenys en el futur previsible. I tens raó: hi ha una bona manera de fer que els backlinks de DoFollow es facin fins al 2019. A continuació, us mostraré tot sobre el comentari del bloc com un professional per obtenir aquests enllaços d'entrada amb DoFollow a canvi. Per tant, comencem.

Comentari del bloc

Aquesta eina de construcció de relacions ben coneguda s'espera que sigui tan útil per crear enllaços de retorn de DoFollow el 2019, com ho és actualment. Aquí és el que hauríeu de saber per utilitzar aquest mètode increïble per a la construcció d'enllaços.

Pas 1: Configurar la Fundació correcta

En primer lloc, us recomano començar amb les paraules clau principals i les frases clau. Recordeu: tenir la selecció adequada per a les vostres paraules clau és el més important que fa visible el vostre contingut per a la cerca en línia. Sí, escriure un contingut fantàstic amb els enllaços posteriors PR més grans sona bé. Però tot no tindria sentit a menys que els usuaris reals estiguessin cercant les consultes sobre paraules clau més rellevants.

Pas 2: Utilitzeu missatges de bloc específics per tornar a enllaçar

Una vegada que tingueu les paraules clau adequades per començar, heu de comentar alguns blogs específics rellevants per al vostre tema principal o nínxol de mercat. D'aquesta manera, recomano utilitzar el complement CommentLuv, un sistema de comentari de bloc molt convenient que és ben conegut entre els SEO i els administradors professionals. I crec que aquest mètode impressionant encara serà vàlid per crear enllaços de retorn DoFollow fins al 2019. Tot funciona de forma autodirigida, de manera que no ha de tenir cap complicació amb aquest petit ajudant.

Pas 3: Manteniment de comentaris Genuí

I aquí estem entrant en una cruïlla força delicada. Vull dir que cal avisar-ho: els bloggers poden entendre fàcilment que recentment generen comentaris perquè tinguin aquests enllaços d'entrada amb DoFollow.Per això, la part del lleó dels vostres comentaris recents també podria ser traspassada a curt termini. Per evitar aquest desgraciat esdeveniment, recomano que tots els comentaris siguin autèntics. Vull dir aquí que sempre haureu de fer una comprovació doble per a cada comentari del bloc abans que es publiqui. Tingueu cura de passar una mica més de temps per tenir tot en el seu lloc: llegiu els articles a fons i deixeu anar només comentaris raonables que no només tenen un sentit perfecte, però que poden oferir un valor real als lectors.

Línia inferior

Si no ho feu, mai no feu massa comentaris de bloc per als enllaços d'entrada, tret que vulgueu crear una bandera vermella amb el propi motor de cerca de Google. Eviteu veure sospitoses amb qualsevol activitat antinatural o no desitjada. Per fi, no oblideu que hi ha diversos mètodes com enviar-los als directoris de l'article o obtenir enllaços d'entrada als fòrums. Aquests mètodes molt útils de construcció de vincle es podrien esperar raonablement per mantenir la seva eficàcia per crear vells enllaços de retorn de DoFollow fins al 2019 Source .

December 22, 2017