Back to Question Center
0

Com es poden crear enllaços d'entrada de bona qualitat?

1 answers:

En els nostres dies, els propietaris de llocs web es veuen obligats a lluitar per les posicions TOP a la pàgina de resultats de la cerca, ja que un percentatge de la competència és molt elevat. Per ser visible entre els nombrosos llocs relacionats amb el nínxol, heu de crear una campanya d'optimització guanyadora i crear un perfil d'enllaç de qualitat. Des de l'última actualització de classificació de Google, es va tornar una mica difícil de crear enllaços al vostre lloc. Avui en dia, Google avalua estrictament la qualitat dels enllaços entrants, premiant només aquells enllaços de nou que provenen de fonts web autoritzades. És per això que tots els administradors web de futur han de ser conscients d'on crear enllaços d'entrada per aconseguir la màxima eficiència. En aquest article, parlarem de les tècniques efectives per obtenir enllaços de retorn de bona qualitat i factors que us poden ajudar a augmentar el nombre d'enllaços entrants.

Maneres d'obtenir enllaços d'entrada de bona qualitat

  • Enllaços d'entrada de fonts de la xarxa

El primer i el més significatiu el factor que determina una qualitat dels enllaços entrants és una autoritat de les fonts a partir de les quals vénen aquests enllaços. Per exemple, si teniu almenys diversos enllaços d'entrada procedents de fonts web d'alta autoritat, us proporcionaran més suc de vincles, a continuació, nombrosos vincles entrants de llocs web de baixa qualitat. Es pot explicar per Google la consciència sobre la qualitat del contingut o els enllaços de sortida d'aquests llocs de bona reputació. A més, dos factors de classificació de Google determinen una qualitat de fonts web: Autoritat de pàgina i autoritat de domini. Si una font web té una alta quantitat de paràmetres PA i DA, Google ho classificarà més a la SERP, donant-li més confiança. Si els enllaços entrants apareixen en aquest tipus de llocs, portaran un lot de suc d'enllaç de qualitat a les vostres pàgines web. Per comprovar si els enllaços es publiquen en fonts web autoritzades o no, podeu implementar l'eina Semalt Web Analyzer.

  • Enllaços d'entrada d'alta pàgina de relacions públiques

PageRank (PR) serveix com a punt de referència per avaluar el rànquing de cada lloc web als cercadors que són indicat per Google. Els llocs que es classifiquen a la part superior tenen almenys 9PR i tenen molta qualitat per als usuaris. Des de 2012, PageRank no és tan influent com ho va ser per endavant, però encara serveix com a estàndard per avaluar una qualitat d'origen web i la seva reputació als ulls dels usuaris i socis de la indústria.De manera predeterminada, els enllaços d'entrada entre llocs web de 9 o 10 llocs web com ara Wikipedia, YouTube, Facebook, etc., poden generar un lot de sucs d'enllaços de qualitat a les pàgines del vostre lloc.No obstant això, no sempre és fàcil obtenir enllaços entrants d'aquest tipus de fonts web. Tanmateix, hi ha algunes tècniques complicades que podeu implementar (podeu llegir sobre elles en el nostre article anterior "Com obtenir la llista d'enllaços de doblatge sense fer servir de forma gratuïta?"). Us recomano que no perdis el temps intentant crear enllaços als nous llocs web de N / A PR o que no siguin rellevants per al vostre nínxol de baixos llocs de relacions públiques. No obtindreu cap resultat positiu i fins i tot augmentarà la prudència de Google pel vostre domini.

  • Enllaços d'entrada des de les mateixes pàgines de contingut

Si no podeu crear els vostres enllaços en llocs web de relacions públiques elevades, necessiteu, almenys, crear-lo als llocs relacionats amb el nínxol amb el mateix contingut tema. Per exemple, si el vostre bloc és sobre l'optimització del motor de cerca, els vostres enllaços als blocs de màrqueting es veuran naturals. Fins i tot si un bloc té una autoritat mitjana, els vostres enllaços d'entrada es valoraran de manera rellevant i de qualitat. Per això, abans d'establir relacions amb altres llocs web o blocs, assegureu-vos que almenys llegiu lleugerament a la vostra indústria Source .

December 22, 2017