Back to Question Center
0

Coneixeu els llocs o els directoris de la publicació de backlink amb l'aprovació instantània?

1 answers:

Actualment, hi ha moltes maneres diferents de la construcció d'enllaços naturals generalment acceptats pels principals cercadors, com ara Google. I cal afegir un enllaç de qualitat al vostre perfil de backlink principal, ja sigui que es trobi naturalment o que estigui construït a propòsit. Per descomptat, atès que aquest enllaç backlash està arrelant des del lloc web o bloc de tercers amb un PR elevat, prou fort com per valer la pena relacionar-se amb. I hi ha una àmplia selecció de llocs de publicació de backlink, així com diversos directoris que normalment s'inclouen amb l'aprovació immediata. A continuació, us mostraré quins llocs de publicació de l'enllaç de fons són els més destacats, per tant, es recomana com un bon començament per als vostres esforços per crear enllaços.

backlink submission sites

Primers passos

Abans de qualsevol altra cosa, donem per suposat: mai no pot tenir massa backlinks orgànics d'alta qualitat, que es guanyen en un de manera purament natural - mbel lagern. Per això, mai no hauríeu d'escatimar-vos el temps i l'esforç per crear-les en cada ocasió adequada, i cada oportunitat convenient. En general, fer front als llocs o directoris de publicació de backlink amb l'aprovació instantània no és tan llarg com penseu. Vull dir que seria una tasca bastant senzilla de fer sortir el vostre lloc web o bloc a Internet.

Conegui les cordes

A la imatge gran, el procediment suggereix enviar el vostre propi enllaç per veure's en una sèrie de llocs de publicació de backlink o directoris en línia. Tot el que necessiteu és enviar una breu descripció a cada candidat, per descomptat, atès que ja teniu la llista correcta de llocs i directoris de publicació de backlink potencials.Assegureu-vos que totes les vostres lletres acompanyen els títols adequats i els enllaços adequats. D'aquesta manera, no oblideu que cada títol i descripció siguin molt visibles: assegureu-vos que totes les vostres paraules clau es trobin al lloc correcte. En definitiva, seguint aquests simples passos us pot ajudar a obtenir molts enllaços d'entrada amb Do Follow, pràcticament en molt poc temps.

I a continuació apareix la meva llista destacada de llocs i directoris de publicació de backlinks. La majoria d'ells proporcionaran una aprovació pràcticament instantània al vostre lloc web o bloc: sol ser una qüestió de minuts. Per tant, aquí estan:

Directoris amb aprovació instantània

Poordirector. com, Reddit-directori. Com, Bestdirectory4you. Com, Acedirectory. org, Adbritedirectory. com, 411freedirectori. com, directori viu. com, abstractdirectory. net, Ask-directory. Com, Active Directory. net, un sublim directori. Com, directori de Linkedin. com, llista de Facebook. Com, Bestbuydir. com.

seo backlinks

Llocs d'enviament d'enllaços d'entrada

Blogtoplist. Com, Blogrollcenter. Com, Bloggernity. Com, Networkedblogs. Com, Topofblogs. com, A2place. com, Aweblist. org, Searchdomainhere. Com, Mediafiredirectlink. Com, Addgoodsites. com, Domainnamesseo. com, Directoryanalytic. com.

Inferior

Tant de bo, tot està clar, i se sentirà més segur quan es tracta de llocs de publicació de backlink i de tots els directoris amb aprovació instantània.Per arribar a la conclusió, ara és hora de donar-vos les últimes precaucions: no us feu pressa per enviar el vostre lloc web o bloc a tants directoris com sigui possible. D'aquesta manera, també recomano fer una verificació doble per assegurar-se que tot està en el lloc per impedir l'enviament de l'URL del vostre lloc web en qualsevol categoria irrellevant, insana, equivocada o absurda. Bona sort!

December 22, 2017