Back to Question Center
0

Pot mostrar els 10 primers llocs de connexió de retrocés per obtenir enllaços pagats amb seguretat?

1 answers:

Sí, us puc mostrar els 10 llocs de recorregut de nou enllaç per comprar enllaços de qualitat amb menys probabilitats de crear una bandera vermella amb Google. De fet, el procés orgànic de construcció d'enllaços naturals és més que important. Vull dir que els webmasters experts i els SEO professionals han reconfirmat recentment que els rànquings de tots els llocs web solen tenir una optimització in situ en un 10%. Al mateix temps, la resta del progrés en la promoció en línia depèn del perfil d'enllaç principal d'un lloc web, en relació amb els enllaços d'entrada tant quant a la qualitat com a la seva quantitat.Només cal tenir-ho en compte: simplement, cada enllaç entrant al vostre lloc web o blog realment està donant un altre "vot" positiu considerat pel mateix Google, així com la resta de motors de cerca importants a l'hora de concedir la posició correcta del rànquing en la llista de SERPs.

Tingueu en compte, però, que els enllaços d'entrada es representen a si mateixos com una manera més que eficient i beneficiós de millorar les posicions actuals del vostre lloc web en menys temps. Però abans de mostrar-vos els 10 llocs de connexió de backlink que val la pena el vostre temps i esforç, facem-ho, comprant enllaços correctament i amb el propòsit correcte estaria bé. Tot i això, tot el que ho fa també pot resultar ser un esforç més nociu, més que beneficiós. Per això, suggereixo utilitzar-los amb especial cura i fer un doble control per a cada enllaç al vostre lloc web o bloc abans de que es publiqui. I no cal dir que aconseguir enllaços pagats a granel o de rodes d'enllaç (i. e. , plataformes i llocs en línia per a l'intercanvi d'enllaços a escala, així com qualsevol altre servei de generació d'enllaços barats que s'utilitza habitualment per generar tones de backlinks de baixa qualitat, a més de gairebé d'una manera autoguiada). Per tant, recordeu que heu d'invertir el temps suficient per executar una investigació adequada abans d'obtenir un altre enllaç de pagament, fins i tot d'aquests llocs de connexió de backlink principals. Després de tot, sortir a comprar enllaços en altres llocs d'Internet és probablement l'empresa més perillosa i arriscada.

Els 10 llocs d'enllaços anteriors que val la pena pagar Enllaços

 1. Gestió d'enllaços - és el primer lloc que us recomano visitar. Solament perquè he utilitzat els seus serveis per crear enllaços d'entrada al meu lloc web de nínxol i ha trobat gairebé tot el que sigui fàcil, fiable i segur. La gestió de enllaços no inclou licitació, de manera que sempre podeu comprar bons enllaços de retorn de PageRank per una tarifa raonable. A més, el preu inferior aquí comença amb només un dòlar.
 1. Enllaços de publicació: la segona font que es troba a la meva llista dels 10 llocs de recanvi d'enllaços anteriors per fer un acord segur. Entre les parts més fortes d'aquesta plataforma, podeu unir-vos fàcilment pagant un instant de tarifa de $ 49. Els enllaços de publicacions han demostrat ser una forma fiable de contactar amb els editors adequats de manera immediata. I hi ha molts anunciants que busquen bones ofertes amb la compra d'enllaços d'entrada d'alta qualitat. Tingueu en compte que, si el vostre lloc web o bloc és prou bo, també podeu actuar com a editor. Una vegada que obtingueu un contingut nou, de qualitat i ben orientat, només cal que enviïs el teu lloc. D'aquesta manera, us involucreu en la creació d'enllaços d'entrada originals per als clients reals per guanyar diners. Després de tot, es tracta de negoci, oi?

 1. Enllaços d'entrada dot COM - és el tercer lloc més popular per considerar comprar enllaços d'entrada amb. La característica molt especial d'aquest recurs és que pot oferir-vos una àmplia llista d'ofertes disponibles tant en llocs web amb una forta propietat de domini com a màxim, i una gran quantitat d'altres llocs web o blocs de tercers que val la pena pagar per enllaços d'entrada de HQ com bé. El que és més - Backlinks dot COM és un gran lloc i provat per l'ús per agafar alguns enllaços extra valuosos i elevar el vostre rànquing actual també. A més, ser conegut entre els proveïdors de vincles pagats més coneguts probablement per a qualsevol lloc web de nínxol, pot gaudir probablement del procediment de compra més fàcil entre els 10 llocs de connexió de backlink principals: podeu fer-vos un pagament reeixit amb una targeta de crèdit o simplement utilitzar el compte personal de PayPal.
 1. Black Hat Links - és l'eina de Black Hat Hat que et pot donar gairebé qualsevol enllaç que necessiteu, amb una alta PR, Web 2. 0 disponibles, edat de domini i autoritat, així com molts senyals socials diferents, i fins i tot més. Com ja hauria d'endevinar, Black Hat Links és un proveïdor de riscos que ven els enllaços de retorn en paquets a granel a les més difícils inclinacions, en lloc d'oferir només un o un parell d'enllaços pagats a webmasters més acurats i propietaris de negocis en línia. Entre les altres funcions úniques, aquesta eina pot donar-vos alguna cosa d'un centenar d'enllaços d'entrada o de dos, oferint resultats bastant mesurables a gust i fent-los observables només dins d'una hora o menys. En segon lloc: proveu aquesta eina només si teniu experiència en SEO i us sentiu valent per assumir el risc real pel que fa a l'ús de Black Hat Hat i, de l'altra, no són completament "legals" trucs i esquemes d'acció.

 1. The Hoth - és una altra bona eina per crear enllaços d'entrada manualment. Per descomptat, The Hoth no és, al cap ia la fi, la millor opció que es troba a la llista dels 10 llocs de retrocés més importants. Però és molt útil per a la gestió d'enllaços de qualitat, així com per començar a començar amb la indexació de Google. Proveu aquest programari i milloreu el rendiment del vostre lloc web a escala. Tingueu en compte, però, que abans de seguir endavant, assegureu-vos que teniu tot al seu lloc. Recomano molt mantenir-se allunyat de les accions massives de compra, almenys, realitzeu un doble control de tots els enllaços abans de començar a viure. El que és tant com un programari automàtic de construcció d'enllaços molt arriscat, aquesta eina manual també pot resultar ser nociu per al vostre lloc web o bloc. Per evitar aquest desafortunat resultat, us recomano que actuï tan acuradament com pugueu, especialment al principi. Una vegada més, sortir-ne a engendrar tants adreces de publicitat aparentment bones com sigui possible és definitivament no fer-ho. Però què s'ha de fer millor? El que passa és que tot el que necessiteu aquí és només evitar actuar amb valentia, tret que vulgueu mirar sospitoses des del punt de vista dels principals motors de cerca. Ningú vol penedir-se a Google, oi? Per tant, només segueix treballant de manera persistent per a un moviment progressiu únicament: una vegada que noteu que una part de les vostres paraules clau principals obté un avanç molt especial que es mou a la part superior de la SERP, podeu accelerar-vos i començar a comprar cada vegada més enllaços: el vostre objectiu de rànquing final i monitoritzar de forma persistent la vostra situació actual amb eines d'anàlisi de vincle de retrocés.
 1. Fiverr - una altra eina famosa que proporciona serveis de creació d'enllaços en un calendari totalment automatitzat. Tingueu en compte que, igual que qualsevol altra eina que genera enllaços, Fiverr pot ser un lloc perillós, així que vés amb compte! No oblideu superar la quantitat quan afegiu els enllaços de pagament nous i feu un doble control per tractar només amb la gent més experimentada i la més fidel que hi ha.

 1. Up Work - és el lloc més segur que es troba entre la llista de llocs de backlink superiors. Però la seguretat sempre us costarà uns efectius addicionals, oi? Vull dir que Up Work es tracta principalment d'una comunitat especialitzada i independent. Sí, les seves etiquetes de preus a vegades poden ser obscenament fortes, però el servei encara es troba entre els més raonables per fer un acord amb enllaços de retrocessió pagats.Si ho feu, sempre sabreu que paga com a mínim.
 1. Persones per hora - és el segon millor nom al món de l'autònom. Entre les seves funcions principals, aquesta comunitat freelance pot oferir enllaços d'alta PR amb Do Follow a tots els que estiguin disposats a pagar-los. Tenint en compte els resultats esperats de tots aquests llocs de referència de backlink (i. e. , l'augment real en les posicions de rànquing de cerca d'un únic lloc web o bloc), People Per Hour està fent el treball en última instància millor que ningú a Internet. Per què? Només perquè aquesta comunitat freelance sigui prou qualificada per proporcionar els enllaços de retrocessió més potents mai, hauria d'admetre. Hi ha milers de autònoms realment intel·ligents que s'apropen allà per oferir-vos els enllaços d'alta publicitat amb Do Follow que provenen de moltes fonts diferents amb una autoritat molt alta i PageRank, com ara HuffPost, IBM, The Next Web i molts altres noms dels gegants del món ben coneguts per la majoria de nosaltres.

 1. Compreu enllaços d'entrada d'alta qualitat dot COM - és conegut per ser el lloc més adequat per veure el vostre lloc web o bloc pujant a la part superior de SERP de Google - com un coet. El seu equip de SEO i webmasters de més de 15 anys a la indústria pot oferir una promoció de classificació realment impressionant amb els enllaços de seguretat de Do Follow que es venen a granel.
 1. Backlinks Rocket - no només està entre els 10 llocs de backlink sinó el proveïdor de SEO de l'escala internacional. Oferint una diversitat raonable de paquets pagats a partir de $ 59 a un centenar de dòlars, Backlinks Rocket us pot ajudar amb les ofertes més freqüents: oferint enllaços de retrocessió de punt EDU a la venda. Algunes persones creuen tenir un únic enllaç educatiu és molt millor que 100 normals.
 1. Link Wheel Pro - és l'opció addicional destacada, que no podria encaixar a la meva llista dels 10 llocs de connexió de retrocés principals. Per descomptat, aquest lloc és potencialment perillós, ja que suggereix obtenir quantitats massives d'enllaços d'entrada basats principalment en els intercanvis d'enllaços i altres ofertes no totalment fiables. De totes maneres, oferint els enllaços de referència educatius més valuosos i fins i tot governamentals, Link Wheel Pro es veu bastant atractiu per jugar, oi? Al cap ia la fi, un gran joc sempre significa tenir grans riscos. No obstant això, encara és només per tu per decidir Source .
December 22, 2017