Back to Question Center
0

Hi ha algun enfocament final per disparar el meu PageRank amb enllaços d'entrada?

1 answers:

Hi ha diverses estratègies actualment vàlides que es poden utilitzar per elevar el PageRank de tots els llocs web o blocs amb enllaços d'entrada. I abans de començar, ens encarem: no podeu literalment "disparar" el vostre PageRank existent amb enllaços d'entrada, per molt complicat o ben afinat que puguin ser. Per descomptat, el vostre perfil de backlink es troba entre els principals factors de gran importància quan es tracta d'una influència mesurable que finalment determina el rànquing de la pàgina del vostre lloc web. Entre els altres factors considerats pels principals motors de cerca com Google, els següents són els permalinks, paraules clau principals, contingut de qualitat únic i la resta de propietats del lloc web que són menys decisives en SEO. Tornant al punt, és merament impossible millorar de manera immediata el seu PageRank amb enllaços d'entrada. Però la tasca encara és possible, ja que està disposat i preparat per treballar amb paciència en la seva estratègia global a llarg termini. A continuació es mostren els plantejaments més raonables per enllaçar la construcció que poden contribuir al vostre rànquing superior a Google.

I deixa'm donar-vos l'última paraula de precaució: mai intenteu augmentar el PageRank amb l'automatització de backlinks. Per tant, aquí és el que s'ha de considerar primer i principalment:

Centrar-se més en la qualitat, en comptes de la quantitat

El concepte bàsic que fa que la part del lleó de les estratègies de SEO estigui apostant per la qualitat únicament. En poques paraules, l'objectiu global de SEO és aconseguir un resultat estable i durador per a la promoció en línia dels SERP. Malauradament, massa bloggers i administradors web novells estan enfrontant un problema estàndard amb la construcció d'enllaços. Vull dir amb molta freqüència que donen prioritat a la quantitat, amb una esperança desesperada que deixar caure un gran paquet d'enllaços d'entrada allà farà créixer la seva classificació general. Però són molt malament perquè tenir enllaços de baixa qualitat o irrellevants no només és inútil per als propòsits de SEO. De fet, hi ha grans possibilitats de guanyar-se una pena de classificació greu, en comptes de progressar. En el pitjor dels casos, tot podria acabar amb una prohibició permanent de cerca.

Enllaç al teu nínxol o indústria comercial

No feu mai aquest terrible error, ja que he passat fa molts anys. De fet, he tingut la forma equivocada d'obtenir enllaços d'entrada al meu bloc: només heu d'enllaçar amb tots els llocs web que semblàment fiables, que he tingut en compte. En fer-ho, la majoria dels meus enllaços de nou creats no eren purament rellevants, ja que no tots es van crear dins del nínxol adequat. Com a resultat, he perdut una gran quantitat de temps i esforç, només per frustrar-me sense guanys reals en PageRank des dels enllaços d'entrada. Per això, abans d'involucrar-se en comentaris i debats sobre els temes, recomano molt tenir una verificació doble que les fonts objectiu estan totalment dedicades al vostre nínxol o es queden dins de la mateixa indústria comercial.

Controla la recerca de paraules clau per mantenir eficients les àncores

Bé, no cal dir que el contingut sigui el rei. Tot sobre SEO està literalment rodant l'elecció correcta de paraules clau i una anàlisi semàntica adequada. Així que fa tot el vincle de retrocés en el perfil del vostre lloc web o el seu text d'àncora és més precís. Malauradament, el mateix enfocament de la recerca de paraules clau a fons és massa sovint oblidat. Per aquest motiu, consideri la possibilitat d'escriure les seves àncores d'enllaç tan acuradament com sigui possible: almenys, utilitzeu AdWords o les altres eines de recerca de paraules clau més sofisticades. D'aquesta manera, assegureu-vos d'un enllaç erroni a causa de la falta de popularitat a la cerca. Simplement assegureu-vos que estigueu al corrent i seguiu totes les tendències de cerca principals i les peculiaritats semàntiques. Recordeu que dos textos d'ancoratge semblants poden proporcionar un enllaç amb un potencial de generació de trànsit absolutament desigual i, per tant, afecten permanentment el PageRank en les seves pròpies formes Source .

December 22, 2017