Back to Question Center
0

Em pots mostrar com crear enllaços d'inversió de negocis a empreses de forma gratuïta?

1 answers:

Igual que amb altres enllaços d'entrada amb finalitats de SEO, els enllaços d'entrada de negocis a negocis giren al voltant del mateix objectiu: augmentar el trànsit arribant al vostre lloc web directament des de la cerca orgànica. No cal dir que els enllaços d'entrada siguin utilitzats per Google probablement com el factor de classificació més fort. Per això és tan necessari prestar la suficient atenció a la creació d'enllaços d'entrada d'alta qualitat que donaran suport a la vostra estratègia general de màrqueting i promoció a escala. Avancem: crear negocis a backlinks de negocis requereix molt de temps i esforç. No obstant això, pot ser fàcil començar per començar, i progressivament anar cap a la direcció i dominar el vostre lloc en la cerca en línia. Simplement continueu amb aquestes rutes sorprenentment subestimades que es detallen a continuació. Una vegada que ho hàgiu intentat, no dubteu a sol·licitar-vos qualsevol altra pràctica raonable per generar enllaços d'entrada de negocis a empreses al vostre lloc web. Així doncs, aquí hi ha diversos mètodes molt simples però encara eficients per fer que el lloc web de la vostra empresa es mantingui fora de la competència sense gastar un cèntim.

Citacions locals i directoris comercials

Recomano utilitzar cites locals, directoris web i llistats en línia com un gran inici de "kickass" per iniciar negocis de construcció enllaços d'entrada de negocis. Aquest seria un lloc perfecte i adequat per començar a tenir una exposició en línia més àmplia per al vostre lloc web. De fet, la majoria d'aquests serveis de tipus de directori es troben molt bé en els principals motors de cerca com Google. Per tant, tot el que necessiteu és esmentar el nom de la vostra empresa amb les dades de contacte i obtenir el backloc merescut a canvi. Els millors exemples inclouen Google My Business, Pàgines Grogues, Yelp, Bing Business List, Truelocal, etc.

Mitjans de comunicació social

Aquests llocs amuntegats són extremadament útils per establir una sòlida presència en línia per a la vostra empresa i fer que la vostra marca estigui exposada a un públic més ampli d'usuaris actius. Tot el que necessiteu per obtenir alguns enllaços a les xarxes socials és crear perfils socials de la vostra empresa, i ja heu acabat. Assegureu-vos de gestionar una activitat programada i en curs amb els vostres perfils d'empresa: no dubteu a invertir temps per escriure publicacions periòdiques que es publiquin amb un enllaç directe al vostre lloc web principal de l'empresa.D'aquesta manera, no només podeu obtenir alguns enllaços d'entrada addicionals, sinó beneficiar-vos d'un trànsit web raonablement alt.

Comunicats de premsa i Blogging de convidats

Tot i que aquestes dues maneres de guanyar negocis a backlinks de negocis de la vella escola sovint són subestimades per alguna raó, encara poden et serveix bé. De debò, sempre podeu trobar alguns llocs web de premsa populars que tinguin set de contingut fresc. El que passa és que amb un comunicat de premsa ben escrit sobre un tema candent relacionat amb la vostra indústria comercial o amb un nínxol de mercat, podeu romandre ràpidament amb la comunitat local de periodistes i blocs per a una exposició pública massa ràpida i insana. Per difondre el món amb els vostres comunicats de premsa de la millor manera, us recomano centrar-vos a promocionar un nou producte o servei perquè un enllaç backlash mostri el camí al vostre lloc web principal de negocis per obtenir-ne més informació.Igual que els comunicats de premsa sobre els mitjans de comunicació, els blogs convidats val la pena passar algun temps, segurament pagarà! Accediu a tot el que estigui d'acord amb un gran influenciador o propietari del bloc i envieu un article perfectament adaptat per obtenir un enllaç backlash a canvi. Tingueu en compte que, entre els altres mitjans atractius de la construcció d'enllaços, els blocs públics són DEFUSTES per aquells que busquen enllaços d'alta PR amb DoFollow. Només assegureu-vos que aneu a escriure per a un bloc de nínxol rellevant amb una puntuació PR suficient Source .

December 22, 2017