Back to Question Center
0

Com obtenir els enllaços d'entrada de qualitat a un negoci per a adults?

1 answers:

La web mundial es distingeix per la seva diversitat. El contingut que es col·loca aquí pot satisfer qualsevol interès i gust. Tanmateix, el màrqueting en línia pot ser difícil en el millor dels casos, ja que pot ser difícil de promocionar a un públic específic. Els propietaris de llocs web per a adults s'enfronten moltíssim en els darrers anys a causa de campanyes de publicitat poc ètiques. La promoció de fonts web per a adults o de cites a la xarxa és una mica més difícil que altres empreses ja que la majoria dels usuaris la troben immorals. Tanmateix, aquesta activitat encara es manté a flotació a causa de les diferents campanyes de màrqueting intel·ligent i les pràctiques de construcció d'enllaços. Els enllaços d'entrada de llocs web per a adults poden ser una gran font per obtenir trànsit per a adults al vostre lloc, mentre que només s'apliquen tècniques promocionals de barret blanc.

Per què el mercat adult és menys competitiu?

Molts venedors sentiran alguna vergonha quan es tracta de llocs web per a adults que promocionen. Per aquest motiu, aquest nínxol de mercat es considera menys competitiu. Molts afiliats rebutgen l'oportunitat de guanyar diners amb aquest nínxol, fent-lo més rendible per als venedors experimentats.

També podeu sentir-vos frustrat per promocionar marques per a adults inicialment. Tanmateix, tan aviat com obtingueu els primers ingressos d'aquest, se sentirà de manera diferent. Heu de tenir en compte que hi ha moltes persones contents de crear contingut per a aquest nínxol independentment. Tan aviat com comenci a sentir confiança en aquest àmbit, trobareu que els productes per a adults no són diferents a les marques tradicionals.

En realitat, hi ha molts usuaris que estan interessats en una esfera d'adults i volen demanar productes o serveis a través d'Internet. Per això, no serà intel·ligent allunyar-se d'aquest àmbit.

Com crear un lloc web per a adults?

Quan es crea un lloc web per a adults, en comptes d'utilitzar el poder dels enllaços d'entrada, l'aspecte principal és proporcionar contingut ric que atraurà usuaris al vostre lloc.

El contingut de vídeo i les xarxes socials poden ser beneficioses per a les marques adultes si es fa de forma informativa. Per exemple, podeu publicar publicacions diàries o setmanals on presentar nous productes o altra informació que sigui interessant per als vostres clients potencials. No recomano publicar fotos o vídeos explícits perquè s'eliminaran de l'accés general. A més, arrisca a arrasar la vostra reputació com a marca legal d'adults.

Si només esteu iniciant el vostre negoci en aquest nínxol, us recomano centrar-vos en la creació d'un lloc web gran i útil per a contingut, amb un bonic disseny. Cal proporcionar als nostres visitants del lloc un consell sobre el tema, juntament amb algunes recomanacions del projecte.

Creeu categories fortes al vostre lloc per ajudar els usuaris a navegar fàcilment. Podeu utilitzar aquestes categories per estructurar on es mostrarà el contingut que escriviu.

A més, és aconsellable proporcionar als usuaris un servei d'atenció al client les 24 hores del dia. És essencial en els llocs web d'adults perquè, per regla general, els usuaris se senten inexperts en aquest àmbit i necessiten assistència Source .

December 22, 2017