Back to Question Center
0

Quins són els recursos web TOP 10 per a la generació de vincles d'enllaços?

1 answers:

Crear contingut de qualitat i atractiu és, sens dubte, la millor manera d'obtenir enllaços de retorn gratuïts i orgànics al vostre lloc.Els usuaris mateixos compartiran el vostre contingut a la web, afegint-li més valor als ulls dels motors de cerca. Tanmateix, podeu millorar considerablement el vostre perfil de backlink mitjançant la creació d'enllaços als llocs web de TOP10 de Google. Aquests recursos web tenen el PageRank més gran i la màxima autoritat a la web. Tot i que la majoria de webmasters i especialistes en SEO pensen que és impossible obtenir enllaços d'aquestes fonts web de qualitat, en realitat, tot és molt més senzill. Podeu obtenir enllaços d'entrada de fonts web de TOP 10 gratuïtes. Tot el que necessiteu és estar atent i seguir la nostra guia de construcció d'enllaços curts. Així que continuem.

TOP 10 enllaços d'enllaços de qualitat

 • Google Plus

Google Plus és una plataforma social propietat de Google. Posteriorment, té el PageRank més alt. Aquí podeu crear tant els fitxers de seguiment (indexats per rastrejadors de cerques) com els rastrejadors nofollow (no indexats per rastrejadors de cerca).

Per obtenir enllaços d'entrada a Google Plus, heu de seguir aquests passos:

 • Crea un perfil complet a Google+.
 • Feu clic al botó Perfil i seleccioneu Sobre la secció. Aquí trobareu la secció del lloc.
 • Feu clic al botó Afegeix a l'àrea d'enllaç. En fer-ho, tindreu la possibilitat d'afegir l'URL del vostre lloc.
 • Al desplaçar-vos per la pàgina, notareu el col·laborador on haureu de repetir el vostre nom i l'adreça URL.
 • Per guardar tot, feu clic al botó Ok.
 • Per obtenir el trànsit d'aquests enllaços, feu clic a la icona de bloqueig a "Enllaços" i "Contribuïdor a". "Aquí heu de canviar la vista privada del públic.

Això és tot. Ara teniu enllaços de retorn per endavant des d'una de les plataformes més influents de Google.

 • Facebook

Facebook és la xarxa social mundialment coneguda amb els índexs estadístics complets. Compta amb 9 PageRank i 2 Alexa Rank. El nombre total de backlinks que apunten a Facebook supera els 7 milions. Cada dia milions de nous usuaris de tot el món es registren a Facebook, i els mateixos fan servir diàriament. En altres paraules, Facebook és simplement la plataforma social més gran del món que proporciona excel·lents oportunitats de creació de vincle per a empreses.

Per obtenir enllaços d'entrada d'aquesta plataforma social PR9, heu de seguir aquestes petites instruccions:

 • Inicieu sessió a Facebook o creeu el vostre compte comercial si no teniu cap;
 • A continuació, obriu una aplicació de Facebook que s'anomena "HTML estàtic" i feu clic a Afegeix estàtic HTML a una pàgina. Aquí veuràs la nova pestanya "Afegeix una pestanya de pàgina. "Seleccioneu la pàgina que vulgueu i feu clic a" Afegeix una pestanya de pàgina ". "
 • Al fer aquestes manipulacions, crearà una aplicació de benvinguda a la vostra pàgina de negocis de Facebook.
 • Feu clic a aquesta aplicació de benvinguda. Ara teniu una altra pestanya on heu de fer clic a la pestanya Edita i introduïu aquí el codi HTML. Cal que modifiqueu l'URL de la pàgina web i angeu el text amb l'URL del lloc web i el text d'ancoratge. Per desar aquests canvis, heu de fer clic al botó Desa.

Es fa el procés de creació d'un enllaç backlink de Facebook. Ara podeu observar un augment del trànsit social provinent d'aquesta plataforma Source .

December 22, 2017